Een verwaarloosde trap weer als nieuw

Het huis waar we nu in wonen, is erg oud en heeft een vrij moderne uitstraling, alles is vernieuwd alleen de trap staat er nog erg verwaarloosd bij. De trap is erg klein en heeft veel hoeken, waardoor het moeilijk is om deze te verbouwen. De trap is veel te oud en echt niet mooi om te zien.

Om onze trap op te kunnen knappen moeten we dan toch echt iemand hebben die veel verstand heeft van traprenovatie. Iemand met de juiste kennis over traprenovatie zal ons goed kunnen informeren over welke moderne trap past bij een stijlvol oud huis.

De trap mag best trendy en van deze tijd zijn, maar moet niet de gezellige sfeer in het huis verwaarlozen. Het zou fijn zijn als de trap redelijk strak is zonder naden en kieren, dit maakt het schoonmaken van de trap een stuk gemakkelijker.

Op internet hebben mijn man en ik al naar verschillende soorten trappen gezocht. Een aantal trappen die we hebben gezien, paste redelijk goed bij onze wensen maar dit was het nog net niet helemaal. Misschien dat iemand met wat meer verstand van traprenovatie, ons een beter beeld kan geven of een passende trap kan laten zien, die helemaal bij ons huis past.