Kunstgras voor in de tuin

In de zomer vind ik het heerlijk om lekker in de tuin te zitten en van het weer te genieten. Ik ben zelf niet echt iemand met groene vingers en vind tuinieren dan ook geen hobby maar een taak die je moet doen. Zo kwam ik net een website tegen die een deel van mijn probleem hiermee oplost. De website die ik tegen kwam op het internet verkoopt namelijk kunstgras wat eruit ziet als echt gras, maar dan onderhoudsvrij.

Onderhoudsvrij gazon

Wat heerlijk, ik wist uiteraard wel dat er kunstgras bestond. Ik kende kunstgras natuurlijk vanuit het voetballen waar steeds meer verenigingen overgaan op kunstgras en hierdoor minder werk nodig is aan onderhoud van het voetbalveld. Ik heb het niet eerder gezien bij een woonhuis bij iemand in de tuin en wist dus ook niet dat dit mogelijk was voor de particuliere gebruiker.

Verschil in aanbod

Aan kunstgras zal niet zoveel variatie zitten zou je in eerste instantie denken, maar het tegendeel bewijst men op de website kunstgras-grastapijt.nl. Ze zijn er in verschillende kleuren, maten en kwaliteiten. Zo geven ze graag advies over welk kunstgras het beste is voor uw persoonlijke gebruik. Hieronder vind je een aantal type kunstgras die ik bij hen op de website vond.

jardina_recht_1 ocean_recht _dsc9537_2

Zoals je kunt zien zit er een behoorlijk verschil tussen deze drie kunstgras matten. Naast de kleuren die verschillen zit er ook een behoorlijk verschil in het uiterlijk. De middelste vind ik persoonlijk dan ook net echt lijken op echt gras waar mijn keuze naar uit zal gaan.