Mooie tuin dankzij hovenier Oisterwijk

Zelf ben ik niet zo handig met een tuin aanleggen, en onderhouden al helemaal niet, daarom hebben we de hulp van hovenier Oisterwijk ingeschakeld. We hebben een best wel grote tuin, maar meer dan een stuk gras en een paar struiken staat er niet in. Ik zal zeggen het is goed zo maar mijn vriendin wil echt een tuin hebben en het liefst met een grote vijver erin. Zelf hebben we al meerdere tuincentra’s bekeken, maar behalve de prijs zag ik het echt niet zitten om onze tuin zelf onderhanden te moeten nemen. Weet niet eens waar ik moet beginnen, en waar moet ik met al het afval heen, ik heb niet eens een auto met een trekhaak. Gelukkig heeft hovenier Oisterwijk heel veel antwoorden op mijn vragen kunnen geven, te beginnen met de vijver. Wat voor een soort vijver zal het beste in onze tuin passen, en waar moeten we deze neer zetten. Al snel hadden we een mooie plattegrond van onze tuin gekregen met de oude situatie, en de nieuwe, en ik moet zeggen het bevalt me prima. Niet alleen komt er een mooie vijver in de tuin, ook een aparte plaats met een vaste barbecue staat op de plattegrond. thumbs_dscf2998 

Geweldig mooie tuin

Inmiddels is onze tuin helemaal verbouwd, en ik kan zeggen dat we er bijzonder blij mee zijn. Geen gras meer in de tuin, maar zeer mooie tegels met een mooie bloembak aan de zijkanten gevuld met de mooiste bloemen, en natuurlijk een zeer mooie barbecue. hovenier_oisterwijk