Over

De kracht van de zon is er een die voelbaar is op je huid, een die door je lichaam stroomt en je energie weet te geven. Het is geen wonder dat we ons voelen opleven als de donkere maanden voorbij zijn en de lente weer doorbreekt, geen wonder dat we opleven door de aankondiging van weer een seizoen vol licht en warmte.

Energie van de zon

Niet alleen voor mensen heeft de zon een zo krachtige werking, de energie die het ons weet te geven is ook van toepassing op een veel letterlijker opvatting van dit begrip. Enkele jaren terug zette ik een bedrijfje op dat zich richt op alle vormen van zonne-energie, dat deze en aanverwante alternatieve wijzen van het opwekken van energie onderzoekt, bijvoorbeeld middels de kracht van de wind of stromend water. Het is voor onze bevolking interessant dit soort alternatieven op te zoeken, zeker nu onze fossiele brandstoffen schaarser en duurder worden en in de nabije toekomst uiteindelijk toch echt op zullen geraken. Dit soort eco sunsystems heeft mijn interesse en ik zal er geregeld over schrijven op dit weblog maar ook geheel andere onderwerpen, uit het leven gegrepen, zul je terugvinden in mijn artikelen. Ik zit immers in een verbouwing van mijn woning en allerhande noties, bijvoorbeeld tips voor producten of diensten die ik in het kader hiervan ontdek, zullen de revue passeren.

Levendige discussie

Voorts vind ik het leuk een levendige discussie op gang te brengen en ik wil de lezer op het hart drukken zich vooral te mengen in de onderwerpen die ik aansnijd. Heb je iets interessants bij te dragen of ben je een andere mening toegedaan? Reageren staat te allen tijde vrij! Heb je een persoonlijker opmerking of vraag, aarzel dan het daarvoor bestemde contactformulier te gebruiken.