Prachtige Cosi-Fire Gashaarden

cosi_fires_cosilines_69_whiteAl een geruime tijd ben ik druk bezig met het inrichten van mijn tuin. Deze hebben we recent gerenoveerd en nu is het zover dat we mogen inrichten! Onze tuin hebben we vrij neutraal laten inrichten, vanaf het plaatsen van een stenen bank tot aan het poten van nieuwe planten. Nu dat onze tuin bijna af is ben ik op zoek gegaan naar Cosi-Fire Gashaarden. Ik heb altijd al een gashaard in de tuin willen hebben en nu is het punt bereikt dat ik er een ga bestellen!

Tijdens het zoeken naar een gashaard ben ik terecht gekomen op de website van Outletshoptuinmeubelen.nl. Hier hadden ze diverse gashaarden voor een zeer aantrekkelijke prijs! De Cosi-Fire Gashaarden die afgebeeld stonden zijn allemaal erg leuk maar helaas kon ik er maar 1 kiezen. Ik heb gekozen voor de Cosilines gashaard aangezien deze perfect past in onze tuin. outletshoptuinmeubelen-nl

Het moment dat ik de gashaard besteld had voelde ik me best wel trots. Eindelijk de gashaard kunnen komen welke ik al een lange tijd wilde hebben! Ik heb hem afgelopen week besteld en gisteren is hij al bezorgd bij ons. Je raadt het al, 10 minuten later hadden we hem al aangezet om te controleren of dat het werkt. Volgens mij hebben we gisteren de gehele avond buiten gezeten om te genieten van de gashaard. Naar mijn mening is dit echt een aanwinst voor onze tuin, zelfde kleuren en het brengt sfeer met zich mee.cosidrum_100_dark_grey_tuinmeubel_express