Testgewichten huren en transporteren

Testgewichten huren en transporteren. Deze klus hebben wij weten te klaren dankzij Gebr. Vermeer. Omdat wij een aantal kranen willen uitproberen, moeten deze eerst worden gecontroleerd worden en gebruikt. Hiervoor wilden wij een bedrijf inschakelen die hierin is gespecialiseerd. Onze medewerkers zijn inmiddels allen getraind om alle werkzaamheden binnen ons grote magazijn uit te voeren. Wij leveren veel zware producten aan het buitenland. De continuïteit van onze bedrijfsactiviteiten moeten natuurlijk optimaal blijven. En daarom willen wij alles vooraf goed keuren alvorens wij ergens mee gaan werken. 

Testgewichten huren

In de toekomst zal ik beslist vaker een beroep doen op dit bedrijf

Om testgewichten te huren ben ik eens gaan kijken op het internet. Gelukkig zijn er een tal van aanbieders. Echter kun je bij Gebr. Vermeer een zeer hoge kwaliteit verwachten en ook een aantrekkelijke prijs. Dit is immers wat je als bedrijf altijd wil toch?! Op de afgesproken dag kwam er een grote vrachtwagen voorrijden en al snel was ik aan het praten met de chauffeur over onze kranen. Het was leuk om elkaars ervaring te delen en ik heb hier zelfs een aantal tips over ingewonnen. Enfin, alles is zeer goed verlopen en een kraan heb ik laten transporteren naar een andere locatie van ons bedrijf. Uiteraard heb ik deze transport ook door Gebr. Vermeer laten verzorgen. 

Voor de toekomst zal ik beslist weer een beroep doen op dit bedrijf. Het is erg prettig om hiermee samen te werken. De communicatie is werkelijk uitstekend evenals de professionaliteit.

Testgewichten huren