Zonnepanelen leverancier

Zonnepanelen leverancier AliusEnergy heeft bij ons deze panelen geleverd en geplaatst. Omdat wij op zoek waren naar een mogelijkheid om geld te kunnen besparen zijn wij hier terecht gekomen. Dit is het bedrijf waar je aan kan kloppen op het gebied van duurzame energietechniek. Elke keer wanneer wij onze afrekening ontvingen van het elektra schrokken wij ons wezenloos. Ondanks de eerdere aanpassingen die wij in onze woning hadden toegepast. 

Vrienden van ons hadden al eerder ons de tip gegeven om ons te verdiepen in zonnen panelen. Echter leek ons dat geen goed aankoop. Tot wij van onze woningstichting de mogelijkheid kregen om deze tegen een zeer aantrekkelijk tarief aan te schaffen. Meteen hebben wij de website van AliusEnergy en hier rond gekeken wat de mogelijkheden waren.  Zonnepanelen leverancier

Zonnepanelen leverancier AliusEnergy

Wij zijn nu een paar maanden verder en inmiddels hebben wij deze panelen ook al laten plaatsen. De informatie die wij hebben gekregen was zeer duidelijk en hierdoor hebben wij de knoop doorgehakt. De eerste afrekening hebben wij al gehad en deze viel mee. De elektra die wij met onze panelen hebben opgewekt waren voor eigen gebruik. Hierdoor hoefden wij maar een klein bedrag te betalen. Echter maken wij sinds kort pas gebruik van deze panelen en daarom is het verschil zo weinig. Over een jaar kunnen wij pas echt vertellen wat dit allemaal heeft opgeleverd. Maar één ding is zeker, wij denken aan het milieu en aan onze kinderen.

Wil jij meer weten over deze manier van energie opwekken, neem dan een kijkje op deze website. Zonnepanelen leverancier